Personenauto’s

Een auto kan nóg zo mooi zijn, als hij u bij tijd en wijle in de steek laat waardoor u te laat op uw werk of afspraak komt, dan telt het fraaie design of het comfort niet. Niets is zo vervelend als een auto die het laat afweten. De ervaring leert dat dit ook nog eens altijd op het verkeerde moment gebeurt.

PREVENTIEF ONDERHOUD

auto-onderhoud-reparatieU bent trouwens niet de enige die er zo over denkt: betrouwbaarheid en (bedrijfs)zekerheid staan op de eerste plaats als je automobilisten vraagt wat zij het belangrijkste vinden aan hun auto. Uiteraard stelt dat eisen aan de auto, maar vooral ook aan de gebruiker van die auto: met preventief onderhoud kunt u veel ergernis, stress en uiteindelijk ook hoge kosten voorkomen.

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN

Om betrouwbaar en bedrijfszeker te blijven, heeft elke auto –ongeacht welk merk, type of bouwjaar- regelmatig onderhoud nodig. Wat er precies moet gebeuren en hoe vaak, is door de fabrikant vastgelegd in onderhoudsvoorschriften en -intervallen. Bij Allround Car Services Wessels weten we precies welk onderhoud er moet worden uitgevoerd en wanneer.

ONDERHOUDSINTERVALLEN

De intervallen zijn de afgelopen jaren overigens wel steeds langer geworden. Vroeger was doorsmeren en olie verversen elke 5.000 km noodzakelijk. Tegenwoordig zijn intervallen van 30.000 km of langer geen uitzondering meer. Toch blijft regelmatig onderhoud altijd nodig.

KLEINERE KANS OP PECH OF DURE REPARATIES

De eerlijkheid gebiedt om te zeggen dat frequent onderhoud eventuele reparaties nooit helemaal kan voorkomen. Onderdelen kunnen namelijk nog steeds plotseling kapot gaan. Dat is nooit honderd procent uit te sluiten, maar met regelmatig onderhoud verkleint u de kans op pech of reparaties aanzienlijk.

ONDERHOUDSBEURT COMBINEREN MET APK

Allround Car Services adviseert om een onderhoudsbeurt te combineren met de APK, de verplichte Algemene Periodieke Keuring. Dan slaat u twee vliegen in één klap en bent u goedkoper uit dan wanneer u voor deze handelingen uw auto twee keer moet langsbrengen.

VERVANGEND VERVOER

Mocht u zijn aangewezen op vervoer op de dag dat uw auto bij ons in de garage is, dan kunnen wij u altijd vervangend vervoer aanbieden. Bij het maken van een afspraak houden we daar rekening mee.

Vaste klanten weten waarom ze voor Allround Car Service Wessels hebben gekozen:

  • Korte wachttijden
  • Kennis van alle merken en typen auto’s
  • Voordelige tarieven
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Gespecialiseerde kennis in oldtimers
  • Veel ervaring met het onderhoud van en reparaties aan bedrijfswagens tot 3.500 kg.