Werkplaats

ONS TEAM

De zorg voor uw auto, camper of bedrijfswagen is bij ons in vertrouwde handen. Dit zijn de mensen die daarvoor zorgen:

                     

Bert Wessels: Directeur/ Eigenaar            Leida Wessels-Halmans: Directeur/ Eigenaar

                     

Peter Eijkenboom: Chef Werkplaats,           Edmund Boruta: Eerste monteur,
APK-keurmeester, diagnose technicus        APK-keurmeester, diagnosetechnicus

 

                     

Harald Brioch: Eerste monteur,                    Yves Salden: Eerste monteur,
APK-keurmeester                                         vakbekwaam medewerker hybride voertuigen

 

Monique Halmans: Administratief medewerker

 

Bij garage Allround Car Service Wessels bent u van harte welkom voor vakkundig onderhoud van en reparaties aan alle merken en typen personenauto’s en bedrijfswagens. Ongeacht of het een oldtimer of een moderne auto betreft. APK hoort daar uiteraard ook bij.

Naast reparatie, onderhoud en APK kunt u bij ons terecht voor een storingsdiagnose, aircoservice en bandenservice. Tevens bieden we de helpende hand bij schadeherstel en ruitreparaties.

24-UURS PECHSERVICE

Samen met collega garages zorgt het team van Allround Car Service Wessels voor een pechhulp service die 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar is. We zorgen ervoor dat u mobiel blijft en laten u niet in de steek.

WISSELEN VAN ZOMER- EN WINTERBANDEN

Als extra service voor onze vaste klanten hebben wij een speciale dienst in petto: de halfjaarlijkse wissel van winter- en zomerbanden met velg. Wij doen dat helemaal gratis. Op zaterdagochtend zijn we daar helemaal voor ingericht.

OPSPOREN VAN STORINGEN IN MOTORMANAGEMENTSYSTEEM

check motormanagementsysteemWij beschikken over een ruime, gloednieuwe werkplaats. Deze is uitgerust met de nieuwste installaties en high tech meetapparatuur, inclusief software. Met die meetapparatuur zijn we in staat om aan de hand van een gedetailleerde storingsdiagnose het euvel in het motormanagementsysteem van uw auto snel te kunnen ontdekken en op te lossen. Bovendien werkt zo’n nauwkeurige diagnose ook preventief: door tijdig de juiste maatregelen te treffen, voorkomen we dat er storingen ontstaan die ervoor zorgen dat u uw auto niet kunt gebruiken of dat u geconfronteerd wordt met dure reparaties.