Onderhoud bedrijfswagens

‘Wij weten hoe belangrijk mobiliteit is’.

Een koeriersdienst moet blind kunnen vertrouwen op zijn transportmiddel. Dit kan een bestelauto zijn, een busje of transportwagen. We hoeven niet uit te leggen wat voor stress het oplevert als een bedrijfswagen onbetrouwbaar wordt, onveilig of in het ergste geval uitvalt. Dan gaan kostbare werkuren verloren. Omzetverlies dus. Hét schrikbeeld voor iedere ZZP’er.

CRUCIALE FACTOR

Nissan-Bedrijfswagens-Line-Up-2013Het voorbeeld van het koeriersbedrijf  spreekt voor zich, maar wat te denken van de taxichauffeur, de schilder, dakdekker, de glazenwasser en de broodbezorger? Allemaal voorbeelden van beroepsgroepen voor wie de bedrijfswagen een cruciale factor is in de bedrijfsvoering. Bij Allround Car Service Wessels weten we dat als geen ander. Met frequent onderhoud, uitgevoerd door de vakman, maakt u de kans op pech onderweg of uitval een stuk kleiner. Het voorkomt tevens dat kleine storingen tot grotere, dure reparaties leiden.

ELEKTRONICA

Een beurt of onderhoudsbeurt bij voertuigen is een controle op gebreken, tegelijk met een (preventieve) vervanging van essentiële onderdelen en vloeistoffen. De huidige wagens bevatten veel meer elektronica dan het wagenpark van vroeger. Daardoor is het niveau van onderhoud verschoven van eenvoudig mechanisch werk naar meer complex high tech onderhoud. De monteurs van Allround Car Service Wessels zijn meegegaan in deze ontwikkeling. Continue (bij)scholing van onze vakkennis vinden wij vanzelfsprekend.

WAAROM KIEZEN VOOR ALLROUND CAR SERVICE WESSELS

Als u uw bedrijfswagen(s) laat onderhouden door Allround Car Service Wessels bent u verzekerd van een aantal zaken:

  • Korte wachttijden
  • APK-keuringen
  • Kennis van alle merken en typen bedrijfswagens
  • Voordelige tarieven
  • 24 uur per dag bereikbaar

Allround Car Service Wessels, voor onderhoud aan alle merken en typen bedrijfswagens tot 3.500 kg.