Over ons

Wie

Bert Wessels (Papenhoven, 1959), eigenaar. Sinds 1976 werkzaam in de autobranche. In 1980 gestart als onderhoudsmonteur voor zware bedrijfswagens bij Zetra Sittard. Later wagenparkbeheerder, chef werkplaats en uiteindelijk doorgegroeid tot bedrijfsleider van de bijbehorende en onder zijn regie vercommercialiseerde garage Bema. Sinds 2012 zelfstandig ondernemer. Vakman in hart en nieren, met oog en aandacht voor techniek en de klant.

Leida Wessels-Halmans (Beek, 1963), mede-eigenaar en verantwoordelijk voor de administratieve en commerciële ondersteuning van de organisatie. Ruime ervaring in vergelijkbare functies in de bankenwereld.

Bedrijf

Allround Car Service Wessels in Papenhoven is sinds 1 mei 2012 het servicetotaaladres voor onderhoud, reparatie en APK van personenauto’s, bedrijfswagens, campers en oldtimers.

“Het was de ultieme droom ooit een eigen garage te beginnen. Ik ben als zestienjarige jongen op exact deze plek mijn loopbaan begonnen. Bij toenmalig Transportbedrijf De Zwart; de eigenaresse woont nog steeds hier om de hoek. Ik heb altijd met veel plezier voor een baas gewerkt. Heb daarbij steeds het geluk gehad dat ik heel zelfstandig heb kunnen functioneren. Het is mijn sterke punt (zakelijke) klantvragen en -behoeften te vertalen naar passende oplossingen. En ik vind het belangrijk een goed contact op te bouwen met mijn klanten. Toen ik begin dit jaar de kans kreeg het beste van twee werelden te combineren – op déze plek – heb ik die met beide handen aangegrepen. Wat mij betreft is de cirkel nu mooi rond.”