Onderhoud campers

In tegenstelling tot de meeste personenauto’s worden campers niet dagelijks gebruikt. Bovendien wordt er doorgaans relatief rustig en beheerst mee gereden. Daardoor zien we dat er in de praktijk doorgaans weinig mis gaat. Die stelling gaat echter alleen op als de camper tijdig zijn onderhoudsbeurten krijgt. Sterker nog, regelmatig onderhoud aan een camper is extra belangrijk, want ook de kleinste technische mankementen kunnen grote gevolgen hebben. Onderweg naar uw vakantiebestemming wit u echt niet meemaken dat u met pech langs de kant komt te staan of u zich niet meer veilig voelt.

SPECIALIST OP HET GEBIED VAN ONDERHOUD EN REPARATIE

Allround Car Service Wessels heeft zich de afgelopen jaren bewezen als specialist op het gebied van technisch onderhoud aan en reparatie van alle campers tot 12 ton. Wij besteden specifieke aandacht aan de reminstallatie, de trekinrichting, het onderstel, de bedrading, de gasleidingen, de airco en de afvoer. Veiligheid en comfort staan in alles voorop.

APK
Ook campers vallen onder de APK-plicht. Bij langdurig verblijf in het buitenland is dat niet anders. Een APK-keuring kan 2 maanden eerder – met een geldigheid van 14 maanden – worden uitgevoerd zonder dat de jaarlijkse APK-datum verandert. Bij Allround Carservice Wessels bent u aan de juiste adres voor een APK-keuring. Wel zo handig om deze te combineren met een kleine of grote onderhoudsbeurt, want dan hoeft u niet twee keer te komen.

LANGERE LEVENSDUUR EN HOGERE INRUILWAARDE

Naast voordelen als meer veiligheid en rijcomfort, zorgt regelmatig onderhoud er ook voor dat de levensduur van uw camper wordt verlengd en een hogere verkoop- of inruilwaarde heeft.

Het team van Allround Car Service Wessels staat graag voor u klaar!